Bruinisse Ontdekken Dorpshuis de Vanger
Beschikbaarheid
Op afspraak

Op afspraak

Prijzen

Niet van toepassing

Over Dorpshuis de Vanger

Vraag aan verschillende inwoners van Bruinisse wat Dorpshuis de Vanger te bieden heeft en de kans is groot dat je een hoop verschillende antwoorden krijgt. En dat is niet voor niets. Het is iets wat Dorpshuis de Vanger kenmerkt: alles kan en is mogelijk. In de verschillende ruimtes is plaats om elkaar te ontmoeten, iets te vieren, te herdenken, zaken te doen of fit te blijven. Deze verscheidenheid en flexibiliteit maken Dorpshuis de Vanger de ideale plek voor jouw activiteit of evenement.

 

En er is meer. Zo organiseert de altijd enthousiaste en gastvrije eigenaresse, José Schikker, zelf of in samenwerking met andere partijen verschillende activiteiten voor dorpsbewoners, toeristen en bezoekers. Denk bijvoorbeeld aan leuke kinderactiviteiten in de schoolvakanties, maandelijkse bingoavonden en momenten waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, het gesprek kunnen aangaan, samen kunnen eten of een spelletje kunnen doen.

 

Weten wanneer wat wordt georganiseerd? Neem dan een kijkje op de Facebook-pagina van Dorpshuis de Vanger. Hier worden regelmatig nieuwe evenementen en activiteiten gedeeld. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden wat betreft zaalverhuur? Twijfel dan niet om José te bellen of een mailtje te sturen.