Bruinisse Evenementen StoryTrail stadswandeling Middelburg met verhalenverteller
Beschikbaarheid
15 mrt 2020

Inactief

14:00 - 15:30

Prijzen

Vanaf prijs

€ 12.00

Over StoryTrail stadswandeling Middelburg met verhalenverteller

Op zondag 15 maart vertelt acteur Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen de mooiste en spannendste verhalen uit de geschiedenis van Middelburg. Tijdens de StoryTrail stadswandeling neemt hij zijn publiek terug naar het diepe donkere stadsverleden.

Een Middelburgse stadswandeling met Johannes is een bijzondere belevenis. Verhalen die de mensen elkaar al eeuwenlang hebben doorverteld, brengt hij op meesterlijke wijze tot leven. Je komt terecht in een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, strijd, vernuft en opofferingsgezindheid. Je ontmoet barse krijgsheren, slimme uitvinders, heldhaftige zeelui en natuurlijk de vermaarde Middelburgse Maneblussers. Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen stadsverhalen en bewonder de helden van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Middelburg is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Middelburg begint op zondag 15 maart 2020 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/middelburg. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4AA3252 en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 6,35).