Bruinisse Evenementen Open Dagen Tuin de Pionier-Ster
Beschikbaarheid
17 apr 2020 t/m 18 apr 2020

Inactief

10:00 - 17:00

Prijzen

Vanaf prijs

€ 3.50

Over Open Dagen Tuin de Pionier-Ster

Na in 2016 verhuisd te zijn van de Rammekenshof naar Grijpskerke hebben wij deze tuin de Pionier-Ster gecreëerd. De tuin van ruim 3300 meter heeft vele verrassingen en mede dankzij de aanwezige bomen en het fraaie Zeeuwse landschap een mooie uitstraling.
De kleurrijke lange borders zijn een lust voor het oog en verrassend zijn de eilanden en de Dijk met grassen, vaste planten en strandpalen. Bedekt met schelpen geven zij een vakantiegevoel welke goed bij Zeeland past.
De groentetuin met lange rozenpergola is omzoomd met een kleurrijke schakering van eenjarigen die over het schapenhek bungelen. Een vrolijk geheel. Een karrespoor rond de groentetuin nodigt uit om de tuin te verkennen. De rozenborder in de voortuin geeft behalve kleur en geur een mooi uitzicht over het Zeeuwse landschap. Rozen vinden we ook terug in de Vintage rozen border waarin veel Engelse rozen zijn verwerkt.
We zijn ook open tijdens de Zeeuwse Bloembollen route, de Zeeuwse tuin 2-daagse en de Pinksterzondag en Pinkstermaandag.
Tot ziens.