Bruinisse Evenementen Mindfulness training & vakantie aan zee
Beschikbaarheid
17 apr 2020 t/m 24 apr 2020

Inactief

10:00 - 12:30

Prijzen

Vanaf prijs

€ 300.00

Over Mindfulness training & vakantie aan zee

Deze lenteweek is een bijzondere ervaring
In de ochtend volg je de Mindfulness training en in de middag heb je tijd om te relaxen of er op uit te trekken. Na het avondeten is er de mogelijkheid om onder begeleiding van de trainster een meditatie te volgen. Gedurende 8 dagen volg je het volledige programma MBSR / MBCT.

De training vindt plaats in Huize Eigen Wijze te Burgh – Haamstede, een ruime B&B omringd door een weelderige tuin.

Wie Schouwen Duiveland zegt, denkt niet alleen aan zee, strand, duinen, wind en water, maar ook aan natuur, ruimte en openheid. Een gepaste plek om een mindfulness training te volgen die je leert om meer opmerkzaam te zijn en rust en ontspanning in je dagelijks leven te brengen. Uitgerust van je vakantie en met een schat aan ervaringen en tools ga je terug naar huis.
Kosten en vergoeding:
Totaal volg je acht sessies telkens van 09.30 tot 12.00 uur en optioneel zeven meditaties van 19.30 tot 20.30 uur. De kosten voor de training zijn € 350,00 incl. werkboek en oefenbestanden.
Veel werkgevers en Zorgverzekeringen vergoeden de training (deels).
Tot 1 februari Vroegboekkorting van 50 euro!

Overnachten en maaltijden
Dit regel je zelf. Mogelijk woon of kampeer je in de buurt. Ook is het mogelijk (indien nog beschikbaar) een van de kamers te huren in de B&B waar de training wordt gegeven.
Hier is een ruime keuken zodat je je eigen maaltijden kunt bereiden www.huize-eigenwijze.nl
Begeleiding:
Deze mindfulness training wordt gegeven door Marianne Knops, geregistreerd VMBN -lid categorie 1, de beroepsvereniging voor mindfulness trainers. Voor vragen en aanmelding kun je mailen
 of bellen 0165-554763 / 06-30970866 www.i-a-m.nu