Bruinisse Evenementen Max Meser Group – ‘met de ‘Lennon & Mccartney van de Costa Brava’
Beschikbaarheid
29 nov 2019

Inactief

20:30 - 23:45

Prijzen

Vanaf prijs

€ 8.50

Over Max Meser Group – ‘met de ‘Lennon & Mccartney van de Costa Brava’

Podium De Piek in Vlissingen presenteert met trots het eerste optreden in Zeeland van The Max Meser Group, één van de meest energieke en actuele pop/rockbands van nu, beïnvloed ook door muziek uit de sixties (psychpop) en de eighties (new wave). Fans van bands als The Beatles, Talking Heads of Pixies zullen er veel in herkennen.

The Max Meser Group (Spanje/Ned) toerde al door Europa met bands als The Strypes en Paul Weller, en speelde op grote festivals. De Volkskrant typeerde de spil van de band als “de Lennon en McCartney van de Costa Brava”, vooral vanwege de arrangementen en de zang. Er waren ook verschillende optredens in De Wereld Draait Door.

De groep bracht dit jaar een derde album uit: Of Your Tree, en een derde singel: Dull and Bored. De sound is dat alles behalve. The Max Meser Group brengt de energie van de garagerock mee naar De Piek, en de kwaliteit van de beste bands uit de jaren zestig, tachtig en deze eeuw.

‘Onze muziek is agressiever geworden, maar ook vrolijker. De teksten geven meer ruimte voor humor,’ zegt Max Meser. ‘We zijn wat meer carefree geworden’.

Bandleden
Max Meser – Zang / Gitaar
Isaac Wadsworth – Gitaar / Zang
Ben Chapman – Bas / Zang
Harrie Roelse – Drums

Meer info (en korte video-introducties) op de website van de band: https://www.themaxmesergroup.com/videos

Het optreden van The Max Meser Group wordt omlijst door de Dr. Buzz vinyl show.