Bruinisse Evenementen Klankschaal ligconcert – Cultuurhuis ZierikC
Beschikbaarheid
10 dec 2019

Inactief

19:30 - 20:30

Prijzen

Vanaf prijs

€ 15.00

Over Klankschaal ligconcert – Cultuurhuis ZierikC

Dinsdagavond 10 december geven Caroline de Lange en Bart Bij de Vaate van Bodybalans uit Scharendijke een Try-out van hun klank-ligconcert, in Cultuurhuis ZierikzC zij zullen hun klankschalen, gong, windgongs, tingsha, tonguedrums en High Spirits Indiaanse fluit daar hun mooie werk laten doen.

Een klankschaal ligconcert wordt afgestemd op locatie en deelnemers. Het is een streling voor lichaam en geest en een prima manier om te ontspannen. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend. Omringd door klank kun je loslaten wat je bezighield. De ontspannende werking van de klanken nemen je mee op reis en je aandacht richt zich meer naar binnen. Je voelt je nadien weer als herboren en vol nieuwe energie! De trillingen werken lang, soms wel enige dagen, door in ons lichaam, en stellen ons in staat om beter in balans te komen.

Een klankschaal ligconcert duurt ongeveer 1 uur. Je ondergaat het liggend (zitten kan ook).

De zaal is geopend vanaf 19.00 uur waarna om 19.30 uur het ligconcert van ca. 1 uur plaatsvindt.

Let op: er zijn maar een paar matjes beschikbaar. Neem indien mogelijk, zelf een matje mee. Denk ook aan een paar heerlijke, warme sokken, een kussen en een dekentje, want door ontspanning koel je vaak wat af.

Voor reservatie en betaling van dit concert kan de ticket-link op facebook of website worden gebruikt. Je ontvangt dan een mail met ticket en betalingsgegevens. Je aanmelding is pas definitief als betaling is voldaan.

Wel van tevoren aanmelden i.v.m. het aantal beschikbare plaatsen.

Voor aanvullende informatie kan je eventueel contact opnemen met: klankschaal@bodybalans.com