Bruinisse Evenementen Jubileumconcert muziekvereniging OKK Westkapelle
Beschikbaarheid
30 nov 2019

Inactief

19:30 - 02:00

Prijzen

Niet van toepassing

Contact

Over Jubileumconcert muziekvereniging OKK Westkapelle

OKK 111 & 1 Nacht

Een feestelijke afsluiting van het jubileumjaar “OKK 111” van muziekvereniging OKK Westkapelle. Een concert met muziek van de drumband, onder leiding van Leo Alewijnse en de brassband, onder leiding van Cora Dellebeke.
Voor deze avond is als gastsolist aangetrokken de jonge, talentvolle bastubaspeler Stefan Knuijt. Hij zal twee solowerken spelen met begeleiding van de brassband: Largo al Factotum (uit De Barbier van Sevilla) en Czardas.
Verder zullen mooie gedragen en vrolijke nummers ten gehore worden gebracht, zoals Highland Cathedral, Orpheus in the Underworld (waarvan de can-can onderdeel uitmaakt), Joy, Peace and Happiness en een oude mars die het oudste lid van OKK in zijn beginjaren heeft gespeeld.
Ook zal er speciale aandacht zijn voor de jeugdleden, zij zullen de solo vertolken in The Young Genius. En uiteraard zal het speciaal voor dit jubileum gecomponeerde werk “Van de Ouwsten toet de Guus” gespeeld worden, een nummer waar verschillende “ouwerwesse” liederen in verwerkt zitten.
Het concert vindt plaats op zaterdag 30 november in zaal Westkapelle Herrijst, aanvang 19.30 uur. Voor het reserveren van kaarten kunt u terecht op de website van OKK www.okkwestkapelle.nl. Donateurs van OKK hebben hierbij voorrang.

Na het concert is er muziek van de band The Four Kicks.