JMC Signmakers

by brupuurkarakter
1 jaar ago
0 Views

Adres
Technologieweg 11                                    4311 RV Bruinisse

Telefoonnummer                                  0111-485485

Over JMC Signmakers

De meeste signbedrijven richten zich voornamelijk op het ontwerp. JMC gaat al 22 jaar voor productie en montage. Voor wat betreft het ontwerp wordt intensief samengewerkt met ontwerpbureaus, drukkerijen en reclamebureaus uit de regio (en daarbuiten).

Snel leveren is een pré in de reclamewereld. Daarom hebben zij geïnvesteerd in productie-apparatuur met grote capaciteit: snelle productieprinters, snijplotters en een machine waarmee we semiautomatisch grote borden in korte tijd van een full color print kunnen voorzien. Dankzij een relatief grote voorraad kunnen ze direct aan de slag. Drie montage-teams staan klaar om het aanbrengen van je reclame-uiting snel uit te voeren. Grote capaciteit is nog géén waarborg voor snelle levering. Daarom krijgt de automatisering van het werkproces bij JMC veel aandacht. Zo hebben ze niet alleen laptops in de productieruimte maar ook in alle auto’s om de orderstatus bij te werken. Er is een koppeling met de tomtom’s voor de logistieke planning en feedback over het aantal gereden kilometers en arbeidsuren. Verder werken ze met klantspecifieke webpagina’s met bestelmogelijkheden. Op die manier worden productiemiddelen en mensen zo efficiënt en effectief mogelijk ingezet. Dankzij goede afspraken met betrouwbare leveranciers kunnen ze hun beloftes nakomen.

Snelheid is belangrijk, maar kwaliteit is minstens net zo. Buitenreclame in al z’n vormen is relatief goedkoop omdat het lang mee gaat. Zij kiezen voor de beste kwaliteit, niet alleen met het oog op de levensduur maar zeker ook met het oog op de uitstraling. Een groot deel van onze opdrachten komt via ontwerpbureaus en reclamebureaus. Verder werken ze voor veel aannemers, garagebedrijven en bedrijven die veel op- of aan de weg werken in bijvoorbeeld de verhuur en bedrijven en andere instellingen (zoals scholen) met meerdere vestigingen. Voetbal- en andere sportverenigingen zijn met de sponsorborden trouwe klanten. Autobelettering, bewegwijzering, bouw/projectborden, display, gevel/lichtreclame, reclamborden, en vlaggen. Ze bieden een vrij breed pakket, maar in de productie kan veel gecombineerd worden. De afwisseling maakt ’t werk leuk voor de medewerkers. De ene dag brengen ze met een hoogwerker gevelreclame aan op 18 meter hoog, de volgende dag restylen ze op locatie een wagenpark. Altijd trotse klanten want iedereen ziet z’n eigen (bedrijfs-)naam graag op z’n auto of pand.

Bezoek website