Over ons

Ondernemersvereniging Bruinisse is er door ondernemers, voor ondernemers. We bieden een plek aan waar ondernemers met elkaar in gesprek gaan, waar problemen worden gehoord en waar van elkaar geleerd wordt. Want iedere ondernemer wil beter worden, doelstellingen halen, feedback ontvangen en behoed worden voor fouten, toch? Daarnaast doen we er alles aan om als vereniging sterk te staan en de belangen te kunnen behartigen van ondernemend Bruinisse richting verschillende partijen, zoals de overheid. Alleen zo kunnen we een klimaat creëren waarin het fijn is om te ondernemen.

Samen zorgen voor een aantrekkelijk Bru?

Onze doelen voor 2020

We willen dat minimaal 70% van de ondernemers van Bruinisse aangesloten is bij de OVB. Alleen zo kunnen we alle belangen behartigen.

Ook willen we twee keer per jaar een interessante Algemene Ledenvergadering mét thema en spreker organiseren voor onze leden. Doel hiervan is om van elkaar te leren en elkaars ondernemingen te leren kennen.

Verder willen we het dorp aantrekkelijker maken. Zowel voor inwoners als toeristen. Dit is een belangrijke factor, omdat meer toerisme en meer lokale bezoekers zorgen voor meer omzet en meer winst (direct of indirect).

Als laatste gaan we dit jaar het merk Bru Puur Karakter op de kaart te zetten. Dit doen we mede door Bruse ondernemers en evenementen te promoten op onze social mediakanalen en deze website.